du är fin men inte finast.

jag längtar efter dig.
tänkte ändå på att jag blir rastlös när jag är med dig. att jag kan tröttna lite oss. att det blir för mycket gos och kel. att jag nästan ibland spelar på att jag mår dåligt. så gör jag ju inte med någon annan. konstigt.
tror jag verkligen inte att det kommer bli vi när du kommer hem igen?
hmm. hetl ärligt så vet jag inte. det jag vet är att du kommer att ligga runt. jag kommer också att göra det men mycket för att du kommer göra det. du kommer göra det för att du vill. det är skillnaden med oss.
hmmm det kommer inte vara vi. nej, det kommer det inte.

jag förstår ändå inte upplägget och jag har nog redan tagit upp det en gång för mycket. nu är vi som ihop. du har verkat mest kär fram till nu. du drar om trettio dagar. då är det bara farväl. du vill inte bli ihop men du gillar verkligen mig. du vill alltid träffas mer än jag men du vill inte bli ihop. du drar. du har ju fanimig makten och bestämmandet. det blir ju som du vill.

jag är kär i dig. vad kan jag göra åt saken?

nollnio. jag var en bra nollåtta.

Ibland förstår jag inte hur jag tänker. Ofta när jag säger något kan jag under tiden fråga mig själv vad det är jag egentligen säger? Varför jag småljuger? Varför jag överdriver? Varför jag skäms över mig själv?

det är nog så det är. jag skäms över mig själv. som person. som allt.
jag står inte för den jag är. jag vill inte göra mig själv besviken. jag vill inte att folk ska ha krav på mig som jag sedan inte kan uppfylla. för det är pinsamt då. pinsamt att inte lyckas. pinsamt att vara jobbig. jag vill inte vara pinsam.

det konstiga med detta är ju att jag ofta är pinsam. trots att jag skäms över mig själv. trots att jag småljuger och medvetet förvränger saker och ting.
jag skulle bara vilja kliva ur mig själv och se mig som andra ser mig. så jag vet. så jag inte glömmer vem jag är. vad jag gör för något.

det är nog det som är felet. jag är på jakt efter det perfekta jaget. den perfekta flickvännen. den perfekta vännen. den perfekta allt. miss perfekt. sådan vill jag vara. jag vet att ingen är perfekt men jag är inte "Ingen".

jag måste försöka leta fram det gamla jaget. hon som var glad. hon som var arg. hon som var vacker.
inte hon som dummade sig. ljög. tog allt oseriöst. inte brydde sig.


struktur struktur struktur.
sova 7 timmar
träna med minst 3 dagars mellanrum
frukost, lunch och middag
studera 2 timmar om dagen
gå på alla föreläsningar
storhandla och storkoka
budget: mat  700 kronor. kläder 1000 kronor. utgång 1000 kronor. annat 1400 kronor. fasta 3000 kronor. 


60 och fin. lycklig.


RSS 2.0